Mitchell droog

Mitchell Droog is als onderzoeker verbonden aan het lectoraat Sustainable Strategy and Innovation van CoE Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap van Avans. Mitchell is docent, trainer, stagecoördinator bij de opleiding Communicatie. En onderzoeker en change agent bij het expertisecentrum in de thema’s duurzame strategieën, gedrag en communicatie van personen en organisaties, legitimatie en nieuwe businessmodellen.

Mitchell helpt organisaties en studenten om de stappen te zetten die ze willen en kunnen zetten. Hij daagt uit om te denken en werken vanuit je huidige en toekomstige rol in systemen. Als communicatiestrateeg ligt zijn expertise onder andere in systeemdenken en strategisch samenwerken met meervoudige meerwaarde. Zijn motto: Beat the system, move the people!

Bij de opleiding Communicatie is Mitchell sinds 2011 docent, trainer, stage- en netwerkcoördinator. Als ambassadeur van het Avans-netwerk ‘Duurzaam Denken en Doen’ verbindt hij duurzame vraagstukken van organisaties met opleidingen en studenten. Eerder werkte hij bij commerciële en maatschappelijke (netwerk)organisaties

Docent | trainer opleiding Communicatie & Actieonderzoeker Circulaire Economie Avans Hogescholen