Circulair leven en wonen in brabant

Duurzamer omgaan met voedsel of textiel; circulariteit in het hart van je bedrijf verankeren. Er zijn allerlei kansen om de manier waarop we leven en werken toekomstbestendiger te maken. Tijdens het Sprong Kennisfestival op dinsdag 28 mei aanstaande vertellen we je er graag meer over.

We, dat zijn de onderzoekers van de hogescholen Avans en Fontys. Vanuit het lectoraat Circulaire Transitie (Fontys) en het Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap (Avans) onderzoeken wij in het project De Circulaire Sprong hoe we de overgang naar een circulaire economie in de Brabantse regio kunnen versnellen. Tijdens het Kennisfestival delen we graag onze kennis met jou.

Je kunt 28 mei de hele dag door bij ons binnenlopen, bij Plaats De Kleine Aarde in Boxtel. Deze bijzondere locatie is zeker een bezoek waard. Studenten, boeren, onderzoekers en kunstenaars onderzoeken hier in de praktijk hoe ons voedselsysteem duurzamer gemaakt kan worden.

PROGRAMMA

Verder kun je tijdens het Kennisfestival aansluiten bij workshops over bijvoorbeeld het eten van insecten als bron van eiwit, verven met natuurlijke materialen, of bij één van de spraakmakende keynotes rond het thema duurzaam ondernemen. Het programma wordt de komende weken verder ingevuld. Op onze event website kun je daar meer over lezen. Hier kun je je straks ook aanmelden voor de verschillende activiteiten.

LOCATIE

Plaats de Kleine Aarde
Het Klaverblad 13
5283 TV  BOXTEL